
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Bozdağ Kayak Merkezi hakkında önceki meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Kayak Merkezi ile ilgili kamuoyunda yer alan iddialara açıklık getirmişti. Siyasetin doğruluk ve şeffaflık temelinde yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Çavuşoğlu, yapılan bazı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti. “Kayak Merkezi’nin Denizli’ye yeniden kazandırıldığı yönündeki açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Bugüne kadar ortada net bir belge yok. Belge olmadan o kapıdan içeri girmemiz söz konusu değildir” diyerek sürecin hukuki ve resmi zeminde yürütüldüğünün altını çizmişti.
Bugün devam eden meclis toplantısında Bozdağ Kayak Merkezi hakkında önemli bir gelişmeyi de paylaşan Başkan Çavuşoğlu, Kayak Merkezi’nin yeniden Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine başlayacağını açıkladı. Çavuşoğlu, “Bugün itibarıyla kayak merkezimiz tekrar Denizli Büyükşehir bünyesinde çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürecek. Herhangi bir aksilik olmazsa cumartesi günü kayak merkezimizi açıyoruz” ifadelerini kullandı.
Açıklama, Denizli’de kış turizmi ve spor faaliyetleri açısından önemli bir gelişme olarak değerlendirilirken, Kayak Merkezi’nin yeniden faaliyete geçmesiyle birlikte bölge ekonomisine ve turizmine de katkı sağlaması bekleniyor.

